Regulament

Imagine

Moderator: Fondator

Avatar utilizator
rEaL-JmE
Site Admin
Mesaje: 38
Membru din: Lun Iun 28, 2021 3:03 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:
Status: Neconectat
Romania

Regulament

Mesaj de rEaL-JmE »

Prin înregistrarea unui cont în cadrul forumului vă dați acordul că ați citit și acceptat acest regulament.1. Conturi:

Numele conturilor trebuie să fie pe cât posibil inteligibil și să nu conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: rename/warn/suspend).
Acestea pot fi modificate gratuit cu o cerere aici, o singura data în decursul a 30 de zile. Poate fi achizitionat si din member shop.
Avatarele folosite nu trebuie să conțină poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, material obscen, nud, jignitor, reclamă etc. (sancțiune: ștergere avatar/warn/suspend).
Semnăturile nu trebuie să fie exagerat de lungi. Se aplică aceleași reguli de conținut ca și în cazul avatarelor (sancțiune: ștergere semnătură/warn/suspend).
Titlul de membru nu trebuie să conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere titlu/warn/suspend).
Acesta poate fi schimbat din member shop.
Diferitele informații care țin de cont precum Contact, Profile Information, About Me, Cover Photo, etc. nu trebuie să conțină cuvinte/imagini vulgare, jignitoare, nud, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere/warn/suspend).


2. Caracteristici:

Creșterea abuzivă a unor caracteristici care țin de cont precum numărul de posturi, reputația, numărul de profile views este strict interzisă (sancțiune: scădere/resetare/warn/suspend).


3. Conținutul:

Anumite secțiuni ale forumului au reguli specifice, așadar asigurați-vă că citiți și respectați inclusiv regulile secțiunii în care doriți să postați pe lângă acest regulament general.
Păstrați o atitudine respectuoasă față de ceilalți utilizatori, staff și față de comunitate. Este interzisă postarea de poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, amenințări grave, șantaj, material vulgar, jignitor, care provoacă la ceartă, nud, reclamă, hărțuire, atac la persoană, etc. (sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).
Aceste reguli se aplică inclusiv în cazul postării unui conținut extern (ex: linkuri către alte site-uri).
Se interzice inclusiv postarea de informații personale despre un alt utilizator fără aprobarea acestuia.
Dublu postul, vânătoarea de posturi, postarea în topicuri vechi, posturile inutile și spamul sunt interzise (sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).
În cazul mesajelor private vom acorda sancțiuni doar pentru material vulgar, porno, reclamă, afaceri ilegale sau alte lucruri grave (sancțiune: warn/suspend).
Publicarea oricărui tip de conținut care face referire la piraterie este interzisă (sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).


4. Disclaimer:

Comunitatea RealStrike.Ro nu își asumă răspundere pentru conținutul postat pe forum. Încercăm să moderăm pe cât posibil conținutul publicat de utilizatori, dar rețineți faptul că anumite lucruri pot să ne scape.
Utilizați funcția de report a forumului pentru raportarea încălcărilor de regulament.
Sancțiunile variază în funcție de gravitatea faptelor, acestea fiind decise de către staff-ul care le aplică.
Ne rezervăm dreptul de a avea excepții de la regulile menționate mai sus în cazurile în care situația o cere fără a fi nevoiți să oferim explicații, încercând să actualizăm regulamentul și cu respectivele cazuri noi.
Utilizatorii sunt obligați să verifice periodic atât regulamentul acesta, cât și regulamentele diverselor categorii și subcategorii din cadrul forumului.
5. Piraterie

Pirateria este strict interzisă iar încurajarea sa va atrage după sine sancțiuni foarte grave!
Sunt interzise link-urile care duc către produse crack-uite, nu încurajăm astfel de lucruri!
Sunt interzise link-urile care duc către hack-uri, key-uri.
Dacă primiți un astfel de link în privat și îl accesați nu suntem responsabili pentru daunele făcute asupra calculatorului dumneavoastră !
Încuiat