Reclamatie Ban din partea lui rEaL-BENNY
Moderatori: Fondator, Co-Owner, Manager, Owner, Fondatori
- bebe-carabina
- Status: Neconectat
Reclamatie Ban din partea lui rEaL-BENNY
- Nickname: bebe-carabina
- Nicknameul admininului acuzat: rEaL-BENNY
- Steam-id: 76561198153134721
- Motivul reclamatiei: Am luat ban pe motiv de aim desi cu o seara inainte am fost verificat atat la wargods cat si la poze si daca va uitati pe profilul meu de steam am 3061 de ore iar pe profilul de wargods nu am fost nici macar o data rosu dar fara sa fiu intrebat sau testat am luat ban dinrect din partea acestui individ stiu ca oricum nu o sa mi se scoata banul deoarece am impresia ca este undeva printre fondatori dar as vrea ca viitori jucatori mai ales steam on sa citeasca acest post daca nu o sa fie sters sa se gandeasca de doua ori inainte sa joace aici deoarece daca uni sunt mai buni decat majoritatea din condurece rezulta prin a fi banati aiurea desi au fost verificati eu sunt disponibil daca acest individ doreste sa isi gaseasca un overwatch sa intre la mine in pc sa caute daca macar o data a fost descarcat un cod pe acest pc in fine sunteti penibili daca banati jucatori steam on fara dovezi singura chestie pe care vreau sa o vad este dovada pentru care mi-ai dat ban domnule cat despre restul daca nu esti owner sau fondator ar trebui sa iei remove ca imi faci sila sincer mai invatati cs si dupaia dati bani copacilor.
- Data & ora: 27.01.2023 Ora aproximativ 19:15 - 19:30 timpul in care am gasit forumul am facut cont si am facut reclamatia
- Dovada (print):
[BAN] Ai fost banat de catre adminul: rEaL-BENNY !
[BAN] Timp de: permanent
[BAN] Numele tau: bebe-carabina
[BAN] Motivul banari: aim!
[BAN] Pentru unban viziteaza www.*****.ro !
[BAN] SteamID-ul tau : STEAM_0:1:96434496 !
[BAN] IP-ul tau : 86.120.224.140:4540
[BAN] Plugin tradus in RO de : PoSiTiOn Of PoWeR
=====================================================
- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu, la a cata?): Da sunt la prima reclamatie si daca iau remove la acest ban oricum nu mai joc cu copaci de genul care ii lasati sa se ocupe de acest server pentru simplul fapt ca sunt jucatori mai buni ca ei si dau ban fara motiv si dovezi repet cu o seara inainte de aceasta reclamatie am fost verificat de alti doi admini wg si poze acest individ fiind prezent pe server vreau dovezi pentru banul care l-am primit daca el este sigur ca eu am avut aim desi sunt un jucator care nu a primit de la varsta de 14 ani de cand joc pana in seara asta la 36 un ban de genul defapt nici un ban de cand joc cs 1.6 mai ales steam on
- Nicknameul admininului acuzat: rEaL-BENNY
- Steam-id: 76561198153134721
- Motivul reclamatiei: Am luat ban pe motiv de aim desi cu o seara inainte am fost verificat atat la wargods cat si la poze si daca va uitati pe profilul meu de steam am 3061 de ore iar pe profilul de wargods nu am fost nici macar o data rosu dar fara sa fiu intrebat sau testat am luat ban dinrect din partea acestui individ stiu ca oricum nu o sa mi se scoata banul deoarece am impresia ca este undeva printre fondatori dar as vrea ca viitori jucatori mai ales steam on sa citeasca acest post daca nu o sa fie sters sa se gandeasca de doua ori inainte sa joace aici deoarece daca uni sunt mai buni decat majoritatea din condurece rezulta prin a fi banati aiurea desi au fost verificati eu sunt disponibil daca acest individ doreste sa isi gaseasca un overwatch sa intre la mine in pc sa caute daca macar o data a fost descarcat un cod pe acest pc in fine sunteti penibili daca banati jucatori steam on fara dovezi singura chestie pe care vreau sa o vad este dovada pentru care mi-ai dat ban domnule cat despre restul daca nu esti owner sau fondator ar trebui sa iei remove ca imi faci sila sincer mai invatati cs si dupaia dati bani copacilor.
- Data & ora: 27.01.2023 Ora aproximativ 19:15 - 19:30 timpul in care am gasit forumul am facut cont si am facut reclamatia
- Dovada (print):
[BAN] Ai fost banat de catre adminul: rEaL-BENNY !
[BAN] Timp de: permanent
[BAN] Numele tau: bebe-carabina
[BAN] Motivul banari: aim!
[BAN] Pentru unban viziteaza www.*****.ro !
[BAN] SteamID-ul tau : STEAM_0:1:96434496 !
[BAN] IP-ul tau : 86.120.224.140:4540
[BAN] Plugin tradus in RO de : PoSiTiOn Of PoWeR
=====================================================
- Sunteti la prima reclamatie? (daca nu, la a cata?): Da sunt la prima reclamatie si daca iau remove la acest ban oricum nu mai joc cu copaci de genul care ii lasati sa se ocupe de acest server pentru simplul fapt ca sunt jucatori mai buni ca ei si dau ban fara motiv si dovezi repet cu o seara inainte de aceasta reclamatie am fost verificat de alti doi admini wg si poze acest individ fiind prezent pe server vreau dovezi pentru banul care l-am primit daca el este sigur ca eu am avut aim desi sunt un jucator care nu a primit de la varsta de 14 ani de cand joc pana in seara asta la 36 un ban de genul defapt nici un ban de cand joc cs 1.6 mai ales steam on
- Real Nobody
Re: Reclamatie Ban din partea lui rEaL-BENNY
Salut bebe. Fa te rog o cerere unban și votam acolo. Poate apare si dovada. Te știu pe sv de mult timp....poate rezolvam cumva. Poate la nervi mai zicem una alta...mai ușor cu vocabularul și va fi bine ok?
- bebe-carabina
Salut Nobody apreciez vorbele sincer e normal sa ma enervez cand vad asa comportament cat despre vocabular nu cred ca am exagerat chiar m-am abtinut am sa fac si cerere unban doar ca sa vad dovada desi chiar ma simteam bine pe servarul asta si nu am deranjat pe nimeni cat drespre colegul tau ii propun sa vina sa joace o zi pe serverul unde joc eu deobicei cand am loc sa vedem daca acolo face fata daca cu mine nu e in stare si imi da ban acolo sunt jucatori poate de 10 ori mai buni ca mine mersi mult sincer
Puteai face cerere unban și îți explicam înainte ca să faci acest individ copac etc. Asa nu are sens sa ma obosesc
Nu e vb cat de bine joci, nici nu ai apucat sa joci și spui ca mie ciuda ca joci mai bine? A apărut anticheatul și ai luat ban ce cct tot insiri acolo
Ba esti nebun ? pe cine faci ma tu penibil si copac ? sa zicem ca iti inteleg durerea, dar daca baiatul a zis ca a aparut anti-cheat aia e, pun pariu ca probabil esti unu de pe servarul god si vii aici sa te plangi ca un catzelus si sa ne jignesti
LE: cat despre jucatul cs, te-ai gasit tu ala din pgl sa ne critici pe noi. da-i drumu te rog frumos si mai invata tu cs.
LE: cat despre jucatul cs, te-ai gasit tu ala din pgl sa ne critici pe noi. da-i drumu te rog frumos si mai invata tu cs.
- Real Nobody
"Ai făcut o de oaie" cu vorbele la cerere unban bebe. Ți am zis mai ușor cu vocabularul (știam ca nu te poți abtine)... și se rezolva. Acuma....never mind.