Nick : ʟᴏkɪ ¬_¬
IP : 92.83.108.241
STEAM ID : STEAM_0:0:507141283
Data / Ora : acum
Adminul care te-a banat : pass sau naiba stie
Motivul Banari : habar nu am
Dovezi :
Am facut scan wg (https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2425575) dupa care pass m-a tot acuzat de bunnyhop si pe langa asta mi-a si zis sa schimb cs-ul, eu care il am cumparat de pe steam original. Am vazut ca pe forum e interzisa pirateria. Ban aiurea nici macar nu stie sa citeasca un scan wg mosulica, nu vreau sa fiu obraznic dar daca habar nu aveti sa verificati un jucator macar stati in banca voastra.
Cerere unban Loki
Moderatori: Fondator, Fondatori, Co-Owner, Manager, Owner
- sergiu1344
- Status: Neconectat
Re: Cerere unban Loki
Multa Bafta la un ban 

- Real Nobody
- Status: Neconectat

Salut loki! Ai fost banat 100 de minute pt ca ai bunnyhop pass tea zis sa faci ceva cu el sa gasesti o varianta si tu ai inceput sal iei la misto. asa ca nu te mai plange degeaba .ca niciun admin nu osa te baneze degeaba .sunt admini cu experienta .si stiu sasi faca treba bine nu profitam ca noi suntem admini si voi playery suntem corecti !!!!
Prietene in timpul jocului ti am spui sa mi trimiti un wg ai inceput sa ma iei la misto si sa mi soui ca tu ai cs nou si numai stiu ce ,in al doilea rand indiferent pe ce server ai intra respecti regulile servarului daca nu ti convine aai obtiunea de a iesi sa te duci pe alt server.multumesc.
Si tot ca ti am citit tor comentariu mai esti si obraznic si te anunt de caum ca sa sti daca te prind pe server iti dau ban permant ca esti un terminat.mersi