Regurile forumului Cs.RealStrike.Ro
Locked
Site Admin
User avatar
Posts: 20
Joined: Wed Jul 03, 2024 7:05 pm
Contact:
Crearea unui set de reguli complex și bine structurat pentru un forum dedicat jocului Counter-Strike 1.6 este esențial pentru a asigura o comunitate online armonioasă și funcțională.

1. Reguli Generale

1.1. **Respect și Comportament**: Toți utilizatorii trebuie să se comporte cu respect față de ceilalți membri. Limbajul ofensator, discriminarea, hărțuirea și trolling-ul nu sunt permise.
1.2. **Conturi Multiple**: Este interzisă crearea de conturi multiple. Dacă se detectează conturi duplicate, toate conturile asociate pot fi suspendate.
1.3. **Publicitatea**: Nu este permisă postarea de mesaje publicitare, spam sau link-uri către alte site-uri fără permisiunea administratorilor.
1.4. **Confidențialitate**: Nu postați informații personale despre voi sau despre alți utilizatori fără consimțământul acestora.

2. Reguli de Postare

2.1. **Postări Constructive**: Contribuțiile trebuie să fie relevante, constructive și la subiect. Postările fără sens sau offtopic pot fi șterse.
2.2. **Titluri Clare**: Asigurați-vă că titlurile thread-urilor sunt clare și descriu corect conținutul postării.
2.3. **Limbaj Apropriat**: Folosiți un limbaj corespunzător și evitați vulgaritățile. Postările care conțin limbaj inadecvat vor fi editate sau șterse.
2.4. **Evitați Dublele Postări**: Înainte de a posta, căutați dacă subiectul a fost deja discutat pentru a evita dublurile.

3. Reguli Specifice pentru CS 1.6

3.1. **Raportarea de Probleme Tehnice**: Când raportați o problemă tehnică, oferiți cât mai multe detalii (de ex. configurația sistemului, versiunea jocului, erori specifice).
3.2. **Servere și Clanuri**: Reclamele pentru servere și clanuri trebuie postate în secțiunile dedicate și trebuie să urmeze formatul specificat de forum.
3.3. **Hacks și Cheats**: Discuțiile despre hacks, cheats sau orice altă formă de trișare sunt strict interzise. Promovarea sau distribuirea de cheats va duce la ban permanent.
3.4. **Turnee și Evenimente**: Anunțurile privind turneele și evenimentele trebuie să includă toate detaliile relevante, cum ar fi data, ora, regulile turneului și informațiile de contact.

4. Moderare și Disciplină

4.1. **Moderatori**: Moderatorii au autoritatea de a edita, muta sau șterge postări și de a impune sancțiuni pentru încălcarea regulilor forumului.
4.2. **Sancțiuni**: Încălcările regulilor vor fi tratate în funcție de gravitate, variind de la avertismente până la ban permanent.
4.3. **Apeluri**: Utilizatorii care consideră că au fost sancționați pe nedrept pot face apel la decizia moderatorilor printr-un mesaj privat către un administrator.
4.4. **Raportarea Abuzurilor**: Utilizatorii sunt încurajați să raporteze orice formă de abuz sau încălcare a regulilor forumului utilizând funcția de raportare.

5. Ghiduri și Tutoriale

5.1. **Conținut Util**: Ghidurile și tutorialele trebuie să fie clare, bine structurate și să conțină informații precise. Asigurați-vă că toate link-urile și resursele sunt funcționale.
5.2. **Feedback**: Încurajăm utilizatorii să ofere feedback constructiv pentru a îmbunătăți calitatea ghidurilor și tutorialelor.

6. Conținut Multimedia

6.1. **Imagini și Video**: Asigurați-vă că imaginile și videoclipurile postate sunt relevante și nu conțin conținut explicit sau ofensator.
6.2. **Credite**: Dacă postați conținut care nu vă aparține, asigurați-vă că oferiți credit autorului original.

7. Reguli de Activitate

7.1. **Participare Activa**: Încurajăm membrii să participe activ la discuții și să contribuie la dezvoltarea comunității.
7.2. **Absențe**: Dacă un membru activ urmează să fie absent pentru o perioadă lungă, este politicos să anunțe comunitatea.

8. Reguli Specifice pentru Staff

8.1. **Neutralitate**: Membrii staff-ului trebuie să fie imparțiali și să nu favorizeze niciun utilizator.
8.2. **Responsabilitate**: Staff-ul este responsabil pentru menținerea ordinii și respectarea regulilor. Deciziile lor trebuie să fie transparente și justificate.

Aceste reguli sunt destinate să asigure o experiență pozitivă pentru toți membrii forumului. Ele trebuie respectate pentru a menține un mediu sigur, prietenos și informativ pentru toți pasionații de Counter-Strike 1.6.
[ReLLuTzU]
Administrator Cs.RealStrike.Ro
Email: admin@forum.realstrike.ro


Cs.RealStrike.Ro
Unde pasiunea pentru CS 1.6 prinde viață!

Contactați-mă pentru orice întrebări sau sugestii.
Să aveți parte de fraguri memorabile și jocuri excelente!
Locked